Szeretnél nyerni? Nézd meg a Játék menüpontot!:)

 Boltokban az Okos Ovis 5. száma! Ezúttal is 32 oldalnyi játék és egy nyereményjáték várja ovis olvasóinkat! 

♦♦♦

Kisorsoltuk az Okos Ovis 2013/2. számában található nyereményjáték és a nyári rajzpályázat beküldői között az ajándékokat. Az Okos Ovis 2013/2 játékával

 

"Első festőkészletem-szettet"  nyert SZÉLES EMMA (Nyíregyháza)

 

strandlabdát nyert KÓKÁNY KRISTÓF (Budapest) és VINCE SZILVIA (Dombóvár)

 

A nyári rajzpályázatra érkezett sok-sok rajz beküldői közül

 

a 67 db-os rajzkészletet nyerte SZŰCS LÁSZLÓ (Törökszentmiklós)

 

strandlabdát és ceruzakészletet nyert BIHARI BORKA (Kunszentmárton), KERTÉSZ BENCE (Miskolc), KOSZÓ VIRÁG (Ecser) és LAKOS FLÓRA LILI (Kistarcsa).

Mindenkinek gratulálunk és további jó játékot kívánunk az Okos Ovis következő számával is! :)

♦♦♦

Boltokban az Okos Ovis nyári különszáma! Nyári különszámunk 48 oldalnyi játékkal és rejtvénnyel várja ovis olvasóit! Még több játék, még több szórakozás és két nyereményjáték az újságban. 

 

Rajzolj nekünk ezért:

 

   

 

Fejtsd meg a nyereményjátékot ezért:

 

 

 

 

 

 

  

Hamarosan boltokban az Okos Ovis magazin 48 oldalas nyári különszáma!

Plusz 16 oldalon még több játék, még több rejtvény és megoldásra váró feladat, emellett egyszerre két nyereményjáték várja ovis olvasóinkat!

♦♦♦

2013. május 11-től boltokban az Okos Ovis 4. száma! Benne nyereményjáték és indul a nyári rajpályázatunk is!

♦♦♦

Az Okos Ovis 3. számában található rejtvény megfejtői között kisorsoltuk jól megérdemelt nyereményeiket: A Crayola maszatmentes festő- és színezőkészletet Fehér Adél nyerte Kiskunhalasról. A két színesceruza-készlet boldog tulajdonosai pedig Kelemen Márk Kerekegyházáról és Géber Boglárka Győrből. Gratulálunk és jó szórakozást kívánunk az ajándékokhoz.

♦♦♦

Kisorsoltuk az Okos Ovis-kvíz beküldői közül a három nyertest, és küldjük is nekik az Okos Ovis feliratú strandlabdákat! Köszönjük,hogy játszottatok velünk és jó labdázást a nyerteseknek!

♦♦♦

 Okos Ovis-kvíz a Facebookon! Látogasd meg Facebook-oldalunkat, küldd el a kvíz megfejtését e-mail címünkre és egy Okos Ovis feliratú strandlabdát nyerhetsz gyermekednek! 

♦♦♦

Húsvéti játékunk nyereménye gazdára talált, Bajzáthné Lajkó Tímea nyerte a Crayola gyurmakészletet tojás alakú dobozban. Gratulálunk és jó szórakozást kívánunk hozzá!

♦♦♦

2013. március 24-én véget ért Facebook-játékunk, amelynek nyertese, Béresné Gutta Julianna egy Crayola mágikus kifestő szettet nyert. Gratulálunk!

♦♦♦

2013. február elején megjelent az Okos Ovis magazin 3. száma. Először – és ezután minden számban – nyereményjátékkal!

♦♦♦

Okos Ovis 2013 már negyedévente! Keressétek az Immedio és Relay üzletekben, Spar, Interspar, Reál üzletekben, OMV és Shell benzinkutakon, valamint minden újságárus üzletben!